CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Thursday, April 2, 2009

FAREWELL ER!

I KNOW THIS POST ISN'T FOR EVERYONE. BUT, I ALSO KNOW THAT THERE ARE DIE HARD FANS OF THE SHOW ER WHICH WILL BE SHOWING ITS SERIES FINALE TONIGHT. YEP, THAT IS RIGHT. IT IS DONE! THURSDAY WILL NEVER BE THE SAME FOR ME. IT HAS BEEN RUNNING FOR THE PAST 15 YEARS AND I BELIEVE IN THAT WHOLE TIME THAT I ONLY MISSED MAYBE 5 EPISODES-DIE HARD FAN! I LOVE IT AND I THINK THAT THE PEOPLE ON THE SHOW ARE AMAZING ACTORS/ACTRESSES. THIS SHOW HAS BEEN AMAZING AND FOR SOME REASON, I FEEL LIKE I AM PART OF IT! I WILL MISS IT GREATLY! NOW, I HAVE TO START THE COUNTDOWN FOR THE NEXT BACHELOR! THANKS FOR HAVING THE PARTY TONIGHT LORI. IT WAS SO FUN TO GET TOGETHER WITH EVERYONE AND CRY TOGETHER! I CAN'T BELIEVE I HAVE BEEN SO SUCKED INTO A SHOW ON TV! SAD, I KNOW!
PS...I JUST HAVE TO ADD THIS, I LOVED THE FINALE AND WILL MISS ER SO MUCH! I CRIED LIKE A BABY! THERE WILL NEVER BE A SHOW ON TV LIKE IT AGAIN!

2 comments:

Krystal said...

So sad...I'm sorry! I use to watch it but somehow faded away from it. I do know how it feels to get attatched to a show and have it end though. Boy - that sounds so wierd doesn't it.....when did TV start having control over our lives and emotions?? Don't worry though, there are so many shows out there. You'll get attatched to another one very soon ;)

Mohna said...

I'll be crying tonight too!! I love ER!!